EUROL MULTIFEET 10W-30

€640,00
640,00 excl. BTW

Aantal Grootte Literprijs ex. BTW Prijs ex. BTW Prijs incl. BTW
Aantal Grootte € liter ex. € ex. € incl.
EUROL MULTIFEET10W-30 - 210 LITER
€758,00
758,00 excl. BTW
917,18 incl. btw
Artikelnummer: E100032 Categorie:

Beschrijving

EUROL MULTIFEET 10W-30

Toepassingen van EUROL MULTIFEET 10W-30

De EUROL MULTIFEET 10W-30 is een hoogwaardige olie die speciaal ontworpen is voor een breed scala aan voertuigen en machines. U kunt deze olie gebruiken voor auto’s, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en industriële machines. Door de veelzijdigheid van deze olie bent u verzekerd van optimale bescherming en prestaties, ongeacht het type motor.

Eigenschappen en Voordelen

Kwaliteit en Bescherming

De EUROL MULTIFEET 10W-30 biedt superieure bescherming tegen slijtage en corrosie. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw motor. Dankzij de uitstekende smerende eigenschappen vermindert u wrijving en slijtage, wat resulteert in een soepelere werking van uw motor.

Efficiëntie en Prestaties

Met de EUROL MULTIFEET 10W-30 geniet u van verbeterde brandstofefficiëntie. De olie zorgt voor een schonere motor, wat leidt tot lagere emissies en een beter milieu. Bovendien biedt deze olie uitstekende prestaties onder verschillende temperaturen, waardoor uw motor altijd op zijn best presteert.

Specificaties van EUROL MULTIFEET 10W-30

  • Viscositeit: 10W-30
  • Inhoud: 210 liter
  • Type: Multigrade motorolie
  • Geschikt voor: Auto’s, vrachtwagens, landbouw- en industriële voertuigen

Technische Specificaties

  • API Specificaties: API CI-4/SL
  • ACEA Specificaties: E7, E5
  • OEM Specificaties: Voldoet aan de eisen van diverse fabrikanten

Waarom kiezen voor EUROL MULTIFEET 10W-30?

De keuze voor EUROL MULTIFEET 10W-30 betekent dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze olie is ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste standaarden, waardoor uw motor altijd optimaal presteert. Bovendien profiteert u van de lange levensduur en de uitgebreide bescherming die deze olie biedt.

Pluspunten van EUROL MULTIFEET 10W-30

  • Uitstekende bescherming tegen slijtage
  • Verbeterde brandstofefficiëntie
  • Geschikt voor diverse voertuigen en machines
  • Milieuvriendelijk door lagere emissies

Links naar andere pagina’s

Bestel nu bij Smeermiddelenwinkel.nl

Smeermiddelenwinkel.nl is de webwinkel van Mar-Oil en Gas Service. Wij leveren diverse merken zoals Total, Motul, Castrol, Shell, UTB, Mobil, Kroon oil en Fuchs. Wij hebben smeermiddelen voor alle voertuigen zoals auto’s, transport, landbouw, industrie, tweewielers en scooters maar ook voor uw boot en compressor. Twijfelt u over welke olie bij uw voertuig hoort? Bekijk via deze link per merk welke olie geschikt is voor uw voertuig. Voor grotere bestellingen voor uw bedrijf kunt u ons ook altijd mailen of bellen. Hieronder nog meer informatie over het product:

MerkEUROL