Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

Merken

Bij Smeermiddelenwinkel vindt u alle gerenommeerde merken voor smeervetten, olie, brandstoffen en andere middelen om uw machines of voertuigen te onderhouden. Hier vindt u een overzicht van deze merken. Heeft u vragen of wilt u advies zodat u de beste keuze maakt? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van onze tool voor productadvies.

Castrol

Castrol is sinds 1966 het smeermiddelenmerk van BP, maar bestaat al sinds 1899. Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan smeermiddelen, vetten en oliën voor een breed scala aan sectoren en voertuigen. Hun premium smeermiddelen worden wereldwijd goed verkocht en dat is niet zo gek: de producten worden niet voor niets “High-performance” genoemd.

Fuchs

Het Duitse Fuchs legt sterk de nadruk op onderzoek en ontwikkeling om technologisch geavanceerde smeermiddelen te produceren die optimaal voldoen aan de steeds veranderende eisen van moderne machines en voertuigen. Het uitgebreide assortiment omvat o.a. motoroliën, industriële smeermiddelen, smeervetten, hydraulische oliën en nog veel meer. Ook voor specialistische oplossingen is Fuchs zeer geschikt, zoals voor bijvoorbeeld de staal-, luchtvaart- en voedingsmiddelenindustrie.

Kroon Oil

Kroon Oil heeft als Nederlands merk internationale faam opgebouwd met de hoogwaardige smeermiddelen die ze produceren. Als onafhankelijk producent streven ze altijd naar technische vooruitgang in smeermiddelentechnologie en heeft ook aandacht voor milieuvriendelijke formuleringen. Hun assortiment is breed en omvat producten voor verschillende toepassingen, zoals automotive producten voor personenauto’s, vrachtwagens en motorfietsen, maar ook voor industriële toepassingen.

Liqui Moly

Liqui Moly is een Duits merk dat gespecialiseerd is in de productie van smeermiddelen, additieven en andere chemicaliën. Voor de maritieme sector hebben ze een speciaal marine-assortiment ontwikkeld, dat ook bij Smeermiddelenwinkel ruim vertegenwoordigd is.

Mobil

Bij Mobil zijn ze voortdurend op zoek naar manieren om hun producten te verbeteren zodat ze blijven voldoen aan de veranderende eisen van moderne motoren en technologieën. Ze bieden een breed scala aan smeermiddelen voor verschillende toepassingen, zoals auto’s, vrachtwagens, industrieel materieel, landbouwapparatuur en meer.

Motul

De gerenommeerde smeermiddelen en onderhoudsproducten van het Franse Motul staan bekend om hun bovengemiddelde prestaties. Het merk heeft een lange geschiedenis van betrokkenheid bij de motorsport. Het wordt dan ook vaak geassocieerd met de autosport, motorraces en andere veeleisende motorsportevenementen. Technologische innovatie staat bij hen dan ook hoog in het vaandel en Motul biedt dan ook een breed scala aan producten voor zowel motoren als machines.

Shell

Shell is niet alleen één van ’s werelds grootste energiebedrijven; ook hun smeermiddelen en onderhoudsproducten voor voertuigen en machines onderscheiden zich door technologische innovatie. Dankzij aanzienlijke investeringen in technologisch onderzoek en hun partnerschap met voertuigfabrikanten zijn ze in staat om smeermiddelen te ontwikkelen die optimaal presteren en bijdragen aan de duurzaamheid van die voertuigen. Die focus op duurzaamheid beperkt zich niet tot efficiëntie van voertuigen, maar ligt ook bij het verminderen van milieu-impact.

Texaco

Texaco heeft haar producten opgesplitst in twee populaire productlijnen: Delo en Havoline. Deze zijn ook bij Smeermiddelenwinkel ruim in het assortiment vertegenwoordigd. De Delo-lijn richt zich voornamelijk op smeermiddelen en oliën voor zware en industriële toepassingen, zoals motoroliën, transmissieoliën, smeervetten en andere smeermiddelen. Ze zijn vooral bedoeld om de prestaties, bescherming en levensduur van dieselmotoren te verbeteren. De Havoline-lijn richt zich juist meer op smeermiddelen en oliën voor personenauto’s en lichte voertuigen.

Total

Het Franse energiebedrijf Total heeft met de divisie Total Lubricants een divisie die gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige smeermiddelen en onderhoudsproducten voor verschillende toepassingen. Hun brede assortiment omvat o.a. motoroliën, transmissieoliën, hydraulische oliën, smeervetten en nog veel meer voor zowel voertuigen als industriële machines. Het merk werkt samen met voertuigfabrikanten en machineproducenten zodat ze producten kunnen ontwikkelen die aan hun specificaties voldoen. Daarnaast hebben ze een bijzondere focus op het milieu zodat hun oplossingen zo weinig mogelijk milieu-impact hebben. Binnen de Total Lubricants divisie is nog een aparte lijn te onderscheiden voor de landbouwsector: Total Tractagri.

UTB

UTB Oils, heeft een ruim assortiment smeermiddelen en andere onderhoudsproducten. Naast middelen voor de auto- en motorbranche zijn ze vooral bekend van producten voor de zwaardere machines in de landbouwsector en de industrie. Door voortdurend onderzoek te blijven doen en productieprocessen te monitoren zijn ze altijd bezig om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Motorbescherming en brandstofbesparing zijn daarbij focuspunten. In hun assortiment is o.a. een complete range van “Heavy Duty” smeermiddelen opgenomen.

Close Menu