Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

UTB smeermiddelen

Smeermiddelenwinkel.nl is dé leverancier voor UTB en vele andere soorten smeermiddelen. Bij ons kunt u klein en groot inkopen tegen de scherpste prijzen. Heeft u advies nodig? Ook daar helpen wij u graag bij. Bovendien kunt u via onze speciale tool voor productadvies per merk bekijken welk product voor uw voertuig het meest geschikt is.

Alle producten bekijken

UTB smeermiddelen voor alle sectoren

UTB heeft een groot aantal smeermiddelen, smeervetten en andere onderhoudsproducten in het assortiment. Niet alleen voor de auto-, motor- en scooterbranche, maar ook in de landbouwsector en de industrie worden UTB producten veelvuldig gebruikt. Bij smeermiddelenwinkel.nl kunt u al die producten voor een scherpe prijs eenvoudig online bestellen. Het assortiment aan UTB producten is ruim en omvat o.a.:

Motorolie en meer

Het UTB assortiment omvat nog veel meer dan alleen motorolie. Denk bijvoorbeeld aan handreiniger, koelvloeistoffen en remvloeistof. Bekijk hieronder de producten van UTB uit het assortiment van Smeermiddelenwinkel.

Onderzoek

UTB houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met de productie en distributie van o.a. smeermiddelen en smeervetten, maar ook koelvloeistoffen en antivriesmiddelen. Ook maken ze producten die voldoen aan de specifieke eisen van hun klanten. In hun laboratoria worden de productieprocessen continu door UTB gemonitord. Ook gebruikte olie wordt door hen geanalyseerd om de waardes van o.a. viscositeit en de oxidatie- en vervuilingsgraad te achterhalen.

UTB smeermiddelen, voor reductie van de CO2 uitstoot

UTB is een fabrikant houdt zich bij de ontwikkeling van producten niet alleen bezig met de prestaties voor de motoren en (hydraulische) systemen. Door hernieuwbare grondstoffen te gebruiken en brandstof besparende smeermiddelen op de markt te brengen, willen zij ook bijdragen aan het reduceren van de CO2 uitstoot.

Advies over UTB smeermiddelen

Wilt u meer weten over ons assortiment UTB smeermiddelen en oliën? Of heeft u advies nodig omtrent de juiste keuze voor uw voertuig of machine? Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op 0478-561541, maar u kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Close Menu