Onderhoud en verzorging auto

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Voor onderhoud en verzorging van zowel de binnenkant als de buitenkant van uw auto hebben wij verschillende producten in ons assortiment. Heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Door uw auto goed te verzorgen en regelmatig onderhoud te (laten) plegen, kunt u de levensduur van uw voertuig aanzienlijk verlengen. Onder de motorkap zitten natuurlijk alle essentiële onderdelen die zorgen dat uw auto blijft rijden en een garage inschakelen om uw auto van tijd tot tijd een kleine of grote beurt te geven draagt in grote mate bij aan de levensduur. Maar u kunt zelf ook veel doen. Het checken en eventueel aanvullen of verversen van het oliepeil of uw koelvloeistof zijn bekende handelingen die u uit kunt voeren. Maar ook het verzorgen van de lak van uw auto en het regelmatig wassen zijn maatregelen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het voertuig én de onderdelen op een hoog niveau kan blijven.

Van producten voor de verzorging van leren bekleding tot remmenreiniger en van schoonmaakmiddel voor de wielen tot een motor checkup-set: Bekijk hier alle producten die wij hebben voor het onderhoud en de verzorging van uw auto.