Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

Liqui Moly smeermiddelen

Bent u op zoek naar smeermiddelen en andere onderhoudsproducten van het Duitse gerenommeerde merk Liqui Moly? Bij Smeermiddelenwinkel.nl bieden wij u een uitgebreid assortiment aan producten van Liqui Moly. Bestel eenvoudig wat u nodig heeft online. Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag deskundig productadvies? Neem dan contact met ons op; wij zijn er om u te helpen!

Alle producten bekijken

Liqui Moly Marine

Op het gebied van motoronderhoud op boten en schepen, heeft Liqui Moly een uitgebreide en geavanceerde productlijn op de markt gebracht: Liqui Moly Marine. Binnen deze productlijn vindt u verschillende soorten motorolie voor boot- en scheepsmotoren, maar ook andere onderhoudsproducten. Bootvet bijvoorbeeld, of Liqui Moly Marinevet voor scheepslieren. Denk ook aan producten die het bevriezen van leidingen tijdens het overwinteren van uw vaartuig tegengaan, of versnellingsbakolie.

Liqui Moly voor de auto

Liqui Moly is ook een zeer hoogwaardig product voor auto’s of motorrijwielen. In Duitsland is het zelfs het populairste motoroliemerk, en dat is niet voor niets. Alle stappen in het proces voor het maken van hun producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, waardoor de prestaties van Liqui Moly steeds weer naar een hoger level getild worden.

Denk bijvoorbeeld aan Liqui Moly Motorsysteemreiniger. Er zijn twee varianten van: één voor benzinemotoren, en één voor dieselmotoren. Met deze systeemreiniger worden verstorende afzettingen op injectoren en inlaatkleppen zeer effectief bestreden en krijgt roest geen kans in het brandstofsysteem. Bovendien kan het brandstofverbruik met dit middel worden verlaagd, omdat het zorgt voor lage emissies.

Bestellen en informatie

U kunt de producten van Liqui Moly heel eenvoudig online bestellen; u heeft ze dan binnen één tot enkele werkdagen in huis. Naast Liqui Moly kunt u bij Smeermiddelenwinkel.nl ook terecht voor de meest uiteenlopende smeermiddelen en onderhoudsproducten van andere gerenommeerde merken, zoals Motul, UTB, Kroon Oil of Total. Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag productadvies? Neem dan even contact met ons op. Tijdens kantooruren kunt u ons altijd bellen (+31(0)478-561541), maar u kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Close Menu