AdBlue

Toont alle 5 resultaten

AdBlue, voor schoner rijden met een dieselvoertuig

Bij Smeermiddelenwinkel.nl bieden we verschillende AdBlue-producten aan voor zowel particulieren als agrarische en transportbedrijven. Bent u een particulier met een dieselauto, dan bent u bij ons met een 10-liter jerrycan AdBlue veel goedkoper uit dan bij een pompstation. Ook bedrijven die op zoek zijn naar grotere hoeveelheden zitten bij ons goed. Meestal leveren we binnen één werkdag uw AdBlue in bulk of per pallet op locatie af, tegen hele gunstige prijzen. Bestel uw AdBlue eenvoudig online in de hoeveelheid die u nodig heeft!

Wat is Adblue?

AdBlue is een essentieel additief voor moderne dieselvoertuigen, ontworpen om de uitstoot van schadelijke stikstofoxiden (NOx) te verminderen. Het is een heldere, niet-giftige vloeistof die bestaat uit 32,5% ureum en 67c5% gedemineraliseerd water. Door de reactie van AdBlue met de uitlaatgassen van de diesel in het Selectieve Katalytische Reductiesysteem (SCR) van een voertuig, worden schadelijke stikstofoxiden omgezet in onschadelijke stikstof en waterdamp. Daardoor zijn de dieselvoertuigen tegenwoordig een stuk schoner dan oudere dieselvoertuigen, en soms zelfs ook schoner dan benzineauto’s.

Voordelen van het gebruik van AdBlue

  • Brandstofefficiëntie
    Voertuigen die zijn uitgerust met SCR-technologie en AdBlue gebruiken, kunnen vaak een betere brandstofefficiëntie bereiken, waardoor kosten worden bespaard en de CO2-uitstoot wordt verminderd.
  • Langere levensduur van de motor:
    Het verminderen van schadelijke uitlaatgassen kan de levensduur van de motor verlengen en de prestaties van het voertuig verbeteren.
  • Milieuvriendelijk
    Door de uitstoot van schadelijke stikstofoxiden te verminderen, draagt het gebruik van AdBlue bij aan schonere lucht en een gezonder milieu.

Waarom AdBlue kopen bij Smeermiddelenwinkel.nl

Bij Smeermiddelenwinkel kunt u rekenen op snelle levertijden en lage prijzen, terwijl we u ook alle service bieden die u nodig heeft. Meestal heeft u uw product binnen één werkdag in huis. AdBlue kunt u bij ons kopen in zowel kleinere verpakkingen, zoals een 10-liter jerrycan, als in bulk of per pallet. Heeft u vragen of speciale wensen rondom AdBlue? Neem dan gerust even contact met ons op. Als onderdeel van Mar-Oil in Oostrum leveren wij al vele jaren motorolie, smeermiddelen, smeervetten en aanverwante producten aan zowel particulieren als bedrijven. Met Smeermiddelenwinkel loopt alles sowieso gesmeerd!