Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

Smeermiddelenwinkel is de online shop van Mar-Oil

Smeermiddelenwinkel van Mar-Oil verkoopt klein en grootverpakkingen van de merken Motul, Shell, Total, Kroon Oil, UTB, Fuchs, Mobil en Castrol. Wij werken samen met verschillende merken, waardoor wij alle producten goedkoop kunnen aanbieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel,  heeft u hulp nodig bij u keuze, vraag ons gerust om advies. Dit kan door te bellen naar 0478-561541 of een mail te sturen naar smeermiddelenwinkel@mar-oil.nl.

Mar-Oil

Mar-Oil is al meer dan 10 jaar een zelfstandige multibrand oliehandel en een uiterst betrouwbare leverancier van motorbrandstoffen en smeermiddelen van de merken Motul, Shell, Total, Kroon Oil, UTB, Fuchs, Mobil en Castrol.

Maar Mar-Oil is bijvoorbeeld ook een erkend leverancier van (heftruck)gasflessen. Mar-Oil staat bekend om zijn klantvriendelijkheid, met een persoonlijke benadering, korte lijnen en een hoge servicegraad. Vanzelfsprekend levert Mar-Oil hoogwaardige producten, tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding, en kunnen klanten rekenen op een snelle levering. Mar-Oil levert niet alleen, maar adviseert klanten, zowel particulieren als de zakelijke markt, met zijn allround kennis en ervaring ook over een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige motorbrandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. Ook voor (motorolie)analyses is de klant bij Mar-Oil aan het juiste adres. Inderdaad, Mar-Oil is met zijn totaalservice meer dan alleen olie. Neem voor ons complete aanbod vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op:

Close Menu