Vetten industrie

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

Voor alle toepassingen binnen de industrie heeft Smeermiddelenwinkel vetten op voorraad. Wij hebben ook veel verschillende merken in huis en u kunt ze bij ons in grootverpakkingen bestellen, maar ook in kleinere hoeveelheden.

Smeervetten zijn gemaakt van olie waaraan een bepaald verdikkingsmiddel aan is toegevoegd. Door extra toevoegingen verkrijgt het vet eigenschappen die wenselijk zijn voor bepaalde toepassingen.

Verschillende industrieën

Binnen ons assortiment vindt u smeervetten die geschikt zijn voor verschillende soorten industrie, zoals:

  • Levensmiddelenindustrie;
  • Metaalindustrie;
  • Houtbewerkingsindustrie;
  • Chemische industrie.

Het juiste smeervet

Smeervet voorkomt slijtage van de onderdelen van uw machines die kan ontstaan door wrijving en werkbelasting, maar ook (extreme) temperaturen of de aanwezigheid van vuil, water en stof hebben invloed op de levensduur. Door gebruik van het juiste smeervet wordt deze levensduur aanzienlijk verlengd.

Voor al deze omstandigheden zijn speciale smeervetten ontwikkeld. De vetten voor industriële doeleinden die wij in ons assortiment hebben zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, welk merk u ook kiest.

Advies

Onze experts helpen u graag bij het kiezen van het perfecte vet voor uw toepassing. Neemt u dan ook gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.