Heaters

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Naast allerlei soorten smeermiddelen, vindt u bij ons ook andere accessoires voor zowel binnen- als buitenruimtes. Zo hebben wij een groot aantal heaters in ons assortiment, zodat u ook in de winter warm en comfortabel aan uw voertuig kunt werken.

De heaters die u bij ons vindt, zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. In welke omstandigheden u de heater ook wilt gebruiken, in ons uitgebreide assortiment vindt u altijd het verwarmingsapparaat dat bij uw situatie past.

Wij hebben heaters die stoken op propaan- of butaangas, en waarvoor geen elektriciteit nodig is. maar ook wanneer u een heater zoekt die aangesloten moet worden op het stroomnet kunt u bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Oklima Heater 2KW? Met deze compacte bouwkachel heeft u een verrassend compleet en comfortabel apparaat in handen voor een scherpe prijs. De temperatuur is bijvoorbeeld instelbaar tussen de 0° en 36 °C en heeft een ventilatiestand.

Wanneer u een heater zoekt die de warmte in alle richtingen uitstraalt en geen stroomnet nodig heeft, dan is het Oklima Heteluchtkanon SW 128 wellicht iets voor u. Dit apparaat werkt op propaangas en u zult er jarenlang plezier van hebben vanwege de roestvrijstalen onderdelen en de gegalvaniseerde mantel

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan heaters. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.