Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

Verzending

De verzendkosten van de bezorging zijn €8.50, vanaf €250.00 zijn de verzendkosten gratis.
Zodra uw bestelling bij ons binnen komt gaan wij ermee aan de slag. Wij werken samen met verschillende leveranciers en proberen zoveel mogelijk vanuit onze voorraad te werken, echter kan het ook zo zijn dat sommige producten niet voorradig zijn. Bij deze producten duurt het daarom iets langer om ze te bezorgen. Wij streven naar een levertijd van maximaal 7 werkdagen. Wij kunnen dit helaas niet garanderen. Natuurlijk brengt dit ook voordelen met zich mee, wij bieden hierdoor producten goedkoper aan dan de advies en winkelprijzen, waardoor u veel geld bespaard.

Wij bezorgen onze producten op 2 manieren:

  1. Wanneer het voor ons mogelijk is bezorgen wij het product zelf. Een van onze chauffeurs levert het product bij u af. Hierover krijgt u een persoonlijke mail.
  2. Uw bestelling wordt verzonden via DHL. U ontvangt van ons een track en trace code en u kunt uw bestelling zelf volgen.
  3. Uw bestelling wordt geleverd door THIJS Transport. Hierover krijgt u een persoonlijke mail.

Duurzamer verzenden

Smeermiddelenwinkel.nl streeft ernaar om bij het verzenden zoveel mogelijk gebruik te maken van gebruikte dozen en verpakkingsmateriaal uit een restpartij of overproductie, waar we bovendien geen extra bedrukking aan toevoegen.

Deze dozen zijn in goede staat en kunnen daarom prima (nog een keer) gebruikt worden. Het kan soms wel voorkomen dat er gebruikssporen aanwezig zijn, de doos al bedrukt is of de verpakking iets te groot uitvalt.

Door de dozen opnieuw te gebruiken en onnodig inktgebruik te voorkomen, sparen we het milieu en dragen we bij aan een betere wereld; een verantwoorde keuze.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op:

Close Menu