Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

Total smeermiddelen

Bent u op zoek naar smeermiddelen van het merk Total? Smeermiddelenwinkel.nl van Mar-Oil is de goedkoopste leverancier voor Total Smeermiddelen in de Benelux! Een bestelling is eenvoudig geplaatst, wordt snel bezorgd én tevens kunt u rekenen op passend advies. Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Alle producten bekijken

Waarom smeermiddelen van Total

De smeermiddelen en oliën van het Franse Total zijn van optimale kwaliteit. Dat komt niet in de laatste plaats doordat Total zijn producten ontwikkelt in samenspraak met auto- en motorfabrikanten en andere constructeurs voor de industrie. Alle producten worden bovendien uitvoerig getest. Total Energies blinkt uit in smeermiddelen voor:

Total is een grote speler op de wereldmarkt dankzij de geavanceerde producten en een uitgebreid distributienetwerk. U kent het merk wellicht ook van de belangrijke sponsorrol die het bedrijf vervult bij o.a. de Formule 1 en de Moto GP. Verder is het bedrijf ook hard aan het werk om te verduurzamen. Zo wordt er flink geïnvesteerd in recycling van gebruikte oliën.

Total smeermiddelen in ons assortiment

Bij Smeermiddelenwinkel.nl kunt u eenvoudig uw Total oliën en vetten online kopen. In ons assortiment vindt u zowel consumentenverpakkingen als grootverpakkingen voor de professional of de industrie. Denk bijvoorbeeld aan:

Meer informatie en bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig in onze webshop; u kunt bij ons rekenen op een snelle levering en natuurlijk de scherpst mogelijke prijs. Weet u niet welke olie u nodig heeft? U kunt altijd gebruik maken van onze handige productadvies tool, waar u voor elk merk aan de hand van uw kenteken de juiste olie kunt selecteren.

Wilt u meer informatie over de Total smeermiddelen die wij in ons assortiment hebben? U kunt ons op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereiken op 0478-561541. Natuurlijk kunt u ons ook altijd een mailtje sturen met uw vragen, of vul het contactformulier in. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Close Menu