Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

Kroon smeermiddelen

Bent u op zoek naar Kroon Oil smeermiddelen? Dan bent u bij Smeermiddelenwinkel.nl van Mar-Oil aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier voor motorbrandstoffen, smeermiddelen én andere aanverwante producten. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel bezorgd wordt en geven u graag advies. Plaats direct een bestelling in onze webshop. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Alle producten bekijken

Kroon Oil, Nederlands product met wereldfaam

Kroon Oil is al in 1906 opgericht in Nederland maar wordt over de hele wereld gebruikt. Kroon is een onafhankelijk producent van hoogwaardige smeermiddelen; ze zijn dus van niemand afhankelijk en houden de complete productie in eigen hand. Zo is er perfecte controle op het gehele productieproces. Kroon streeft continu naar de hoogste kwaliteit en beweegt bovendien steeds mee met de laatste ontwikkelingen op het gebied van automotive, maar ook binnen verschillende sectoren zoals de landbouw en de industrie.

Kroon Oil in ons assortiment

Bij Smeermiddelenwinkel.nl kunt u terecht voor de allerbeste smeermiddelen, vetten en oliën voor het onderhoud van uw voertuig of (landbouw) machine van de beste grote merken. Van Kroon hebben wij een prachtig en compleet assortiment aan o.a:

Motorolie heeft Kroon Oil ontwikkeld voor o.a. auto’s en motoren, maar ook voor bijvoorbeeld zware landbouwvoertuigen. Zo is er de Heavy Duty motorolie Agridiesel CRD+ 15W-40 voor dieselmotoren onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden in alle seizoenen. Weet u niet welke motorolie u nodig heeft? Gebruikt dan onze handige tool voor productadvies. Hier kunt u per merk bekijken welke olie het best geschikt is voor uw voertuig aan de hand van uw kenteken.

Kroon Oil snel geleverd, scherpe prijs

Wij verkopen de producten van Kroon Oil niet alleen in kleinere consumentenverpakkingen, maar ook in grootverpakkingen voor garagehouders en andere grootverbruikers. Bovendien kunnen wij de producten snel leveren en vindt u bij ons altijd een scherpe prijs. U bestelt uw producten heel eenvoudig via onze webshop.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de producten van Kroon Oil? Aarzel niet en neem contact op met Smeermiddelenwinkel.nl. U kunt ons altijd een mailtje sturen of het contactformulier invullen; wij geven u dan zo snel mogelijk antwoord. Maar u kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren ook altijd even bellen op 0478-561541. Wij helpen u dan meteen verder!

Close Menu