Tandwielkastolie marine

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Bij Smeermiddelenwinkel vindt u ook verschillende soorten tandwielkastolie voor boten en schepen. Al onze smeermiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij voertuigen te water is het extra belangrijk dat de onderdelen goed en regelmatig gesmeerd worden om corrosie tegen te gaan. Heeft u tandwielkastolie nodig voor uw boot? Kijk snel verder voor ons uitgebreide assortiment.

De raderen in de tandwielkast moeten te allen tijde goed functioneren. Zeker op het water is er een extra grote kans dat werkende metalen onderdelen van uw boot gaan roesten wanneer ze niet goed verzorgd en onderhouden worden. Met de tandwielkastolie van Smeermiddelenwinkel zorgt u ervoor dat de tandwielen in de tandwielkast voorzien zijn van de juiste smeerfilm, zodat ze goed beschermd zijn. Zo voorkomt u niet alleen corrosie, u gaat ook slijtage tegen en zorgt ervoor dat de overbrengingen in de tandwielkast naar behoren blijven lopen.

Bij ons vindt u tandwielkastolie en andere smeermiddelen voor watervoertuigen van Total, in grote en kleine hoeveelheden. Wij leveren dan ook zowel aan particulieren als aan commerciële partijen. Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.