Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

Fuchs smeermiddelen

De industriële smeermiddelen van Fuchs zijn van uitzonderlijke kwaliteit. U kunt ze heel eenvoudig online bestellen bij Smeermiddelenwinkel.nl voor een scherpe prijs.

Industriële smeermiddelen van Fuchs

Het Duitse Fuchs heeft een groot aantal industriële smeermiddelen ontwikkeld. Er zijn smeervetten en oliën ontwikkeld en op de markt gebracht voor verschillende industriesectoren, van de metaalbewerkingsindustrie tot aan de voedingsmiddelenindustrie. In die laatste sector is het heel belangrijk dat de middelen die worden gebruikt, voedselveilig zijn. Bij Smeermiddelenwinkel.nl kunt u onder andere het ‘Heavy Duty’ vet “Fuchs Cassida MM Grase HD2” verkrijgen. Dit smeervet is speciaal ontworpen voor machines in de voedingsmiddelenindustrie, zeker op die plekken waar onderdelen regelmatig moeten worden nagesmeerd, of waar het vet regelmatig moet worden vervangen.

De geschiedenis van Fuchs

In 1931 is Rudolf Fuchs begonnen met zijn import- en distributiebedrijfje in Mannheim. Hij wilde met het bedrijf hoogwaardige raffinaderijproducten uit Amerika importeren in e regio. In 1936 startte Fuchs zelf met de productie van motorolie. De Tweede Wereldoorlog dreigde een einde te maken aan het bedrijf, maar nadat Fuchs in 1947 de focus verlegde op smeermiddelen voor de industrie, klom het langzaam maar zeker uit het dal. In de jaren daarna volgen de belangrijke gebeurtenissen voor het bedrijf zich snel op, waarna in 1968 de eerste dochterondernemingen worden opgericht in Spanje en Frankrijk. Er wordt in Mannheim een speciale afdeling opgericht die zich permanent wijdt aan onderzoek, ontwikkeling en het bewaken van de kwaliteit. Inmiddels is Fuchs uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende onafhankelijke leverancier van smeermiddelen.

Contact

Heeft u vragen over de producten van Fuchs smeermiddelen in ons assortiment? Of kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken, maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Close Menu