UTB RADIATOR LEAK STOP

Aantal Grootte Literprijs ex. BTW Prijs ex. BTW Prijs incl. BTW
Aantal Grootte € liter ex. € ex. € incl.
0.25 Liter
€41,20
10,30 excl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €14,88.Huidige prijs is: €12,46. incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

UTB Radiator Leak Stop

Toepassingen voor UTB Radiator Leak Stop

UTB Radiator Leak Stop is een essentieel product voor elke voertuigbezitter. Dit middel helpt snel en effectief lekkages in uw radiateur te dichten. Of u nu onderweg bent of thuis, UTB Radiator Leak Stop biedt een snelle en betrouwbare oplossing. Het product is geschikt voor alle soorten voertuigen, van personenauto’s tot vrachtwagens en landbouwmachines.

Eigenschappen en Voordelen

UTB Radiator Leak Stop biedt talrijke voordelen:

  • Snelle werking: Dicht kleine lekkages binnen enkele minuten.
  • Voorkomt verdere schade: Beschermt uw radiateur tegen verdere lekkages.
  • Veilig voor het koelsysteem: Bevat geen schadelijke stoffen en tast het koelsysteem niet aan.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Geen speciaal gereedschap nodig, voeg het eenvoudig toe aan uw koelvloeistof.

Met deze eigenschappen zorgt UTB Radiator Leak Stop ervoor dat uw voertuig in optimale conditie blijft, waardoor u tijd en geld bespaart op reparaties.

Specificaties

  • Kleur: Transparant
  • Compatibiliteit: Geschikt voor alle soorten koelvloeistoffen
  • Gebruik: Voeg de volledige inhoud toe aan het koelsysteem

Deze specificaties maken UTB Radiator Leak Stop een veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken product dat u helpt om uw voertuig probleemloos te onderhouden.

Technische Specificaties

  • Formulering: Niet-giftig en milieuvriendelijk
  • Werkingsduur: Dicht lekkages binnen enkele minuten na toevoeging
  • Toepassingstemperatuur: Geschikt voor gebruik bij alle temperaturen waarin voertuigen normaal opereren

Met deze technische specificaties weet u zeker dat UTB Radiator Leak Stop een betrouwbare oplossing biedt voor radiatorproblemen.

Waarom UTB Radiator Leak Stop?

U kiest voor UTB Radiator Leak Stop vanwege de bewezen effectiviteit en het gemak van gebruik. Dit product biedt een snelle oplossing voor lekkages, waardoor u verdere schade aan uw voertuig voorkomt. Het is een kostenefficiënte manier om uw voertuig te onderhouden en zorgt voor gemoedsrust tijdens het rijden. Door te investeren in UTB Radiator Leak Stop vermindert u het risico op dure reparaties en stilstand van uw voertuig.

Bezoek onze productpagina voor meer informatie over UTB Radiator Leak Stop en andere hoogwaardige producten. Heeft u vragen over welke producten geschikt zijn voor uw voertuig? Raadpleeg dan onze handige adviespagina.


Smeermiddelenwinkel.nl is de webwinkel van Mar-Oil en Gas Service. We leveren diverse merken zoals: Total, Motul, Castrol, Shell, UTB, Mobil, Kroon Oil en Fuchs. Wij hebben smeermiddelen voor alle voertuigen zoals: auto’s, transport, landbouw, industrie, tweewielers en scooters maar ook voor uw boot en compressor. Twijfelt u over welke olie bij uw voertuig hoort, dan kunt u via deze link per merk bekijken welke olie geschikt is voor uw voertuig. Voor een grotere bestelling voor uw bedrijf kunt u ons ook altijd mailen of bellen.

Hieronder nog meer informatie over het product:

MerkUTB