DELO GOLD ULTRA T 10W40

Aantal Grootte Literprijs ex. BTW Prijs ex. BTW Prijs incl. BTW
Aantal Grootte € liter ex. € ex. € incl.
DELO GOLD ULTRA T 10W-40 - 20 Liter
€5,68
113,68 excl. BTW
137,55 incl. btw
DELO GOLD ULTRA T 10W-40 - 208 Liter
€4,84
1.005,89 excl. BTW
1.217,13 incl. btw
Artikelnummer: DELO GOLD ULTRA T 10W-40 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Ontdek de Voordelen van Delo Gold Ultra T 10W40

Toepassingen voor Delo Gold Ultra T 10W40

Delo Gold Ultra T 10W40 is een high performance halfsynthetische heavy duty motorolie die geschikt is voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Vrachtwagens: Ideaal voor vrachtwagens zonder roetfilter of CRT-systeem. Die internationaal opereren en brandstoffen gebruiken met een hoger zwavelgehalte bij langere verversingsintervallen.
  • Bedrijfswagens en Grondverzetmachines: Aanbevolen voor gebruik in andere bedrijfswagens en in grondverzetmachines. Waarvan de fabrikanten geen goedkeuringen voor olie opstellen, maar wel prestatie-eisen voor onderhoudsmiddelen publiceren.

Eigenschappen en Voordelen van Delo Gold Ultra T 10W40

Ontdek de voordelen die Delo Gold Ultra biedt voor uw voertuig en bedrijf:

  • Duurzame Prestaties: Ontwikkeld voor gebruik in transcontinentale wagenparken. Voor duurzame prestaties in diverse landen en met diverse brandstofkwaliteiten.
  • Bescherming bij Extreme Temperaturen: Beschermt tegen vuilopbouw bij lage temperaturen en beschermt tegen oxidatie en vuilafzetting op zuigers bij hoge temperaturen.
  • Betrouwbare Werking van de Motor: Betrouwbare reinigende werking en zuurbeheersing zorgen voor een betrouwbare werking van de motor en voorkomen corrosie van de motor en lagers.
  • Langere Levensduur van de Motor: Samengesteld voor een langere levensduur van de motor dankzij de bescherming tegen slijtage van de motor en cilinders.
  • Beperkt Onderhoud en Stilstandtijd: Efficiënte verwijdering van roetdeeltjes en bescherming tegen filterverstopping zorgen voor beperkt onderhoud en stilstandtijd.

Bestel Nu en Ervaar de Kwaliteit van Delo Gold Ultra T!

Bestel vandaag nog Delo Gold Ultra T en ervaar zelf de kracht en kwaliteit ervan. Met een inhoud van 20, 60 of 208 liter kunt u meteen aan de slag

Smeermiddelenwinkel.nl is de webwinkel van Mar-Oil en Gas Service. We leveren diverse merken zoals: Total, Motul, Castrol, Shell, UTB, Mobil, Kroon oil en Fuchs. Wij hebben smeermiddelen voor alle voertuigen zoals: auto’s, transport, landbouw, industrie, tweewielers en scooters maar ook voor uw boot en compressor. Twijfelt u over welke olie bij uw voertuig hoort, dan kun je via deze link per merk bekijken welke olie geschikt is voor uw voertuig.

Voor een grotere bestelling voor uw bedrijf kunt u ons ook altijd mailen of bellen.

Inhoud20 liter, 208 liter, 60 liter
Viscositeit10W40
MerkTX DELO
Levertijd1