Skip to main content
search
0
WinkelwagenClose Cart

Texaco Lubricants smeermiddelen

Texaco Lubricants: Texaco smeermiddelen

Ook voor smeermiddelen en onderhoudsproducten van het Amerikaanse merk Texaco bent u bij Smeermiddelenwinkel aan het juiste adres. Zowel groot- als kleinverpakkingen van hun bekende lijnen Havoline en Delo zijn in ons assortiment ruim vertegenwoordigd. Havoline is de productlijn die gericht is op personenauto’s en lichte voertuigen, terwijl Delo bedoeld is voor zwaardere voertuigen en voor de industrie. Beide productlijnen omvatten een uitgebreide range aan hoogwaardige smeer- en onderhoudsproducten.

Texaco smeermiddelen: Havoline

De Havoline-lijn omvat o.a. motoroliën, transmissieoliën, koelvloeistoffen en andere onderhoudsproducten voor personenauto’s en lichtere voertuigen. De motoren van deze voertuigen zijn door de jaren heen kleiner, maar krachtiger geworden en zijn tegenwoordig minder vervuilend ven veel zuiniger dan vroeger. Dat vraagt ook om een andere manier van beschermen. Havoline gebruikte al in 1946 additieven in de motorolie die corrosie voorkwam. Ook bevatte de olie reinigende en dispergerende middelen waardoor motoren veel langer meegingen. De nieuwste Deposit Shield technologie van Havoline-motoroliën zijn ontwikkeld met een geavanceerde formule. De motor van uw voertuig wordt daardoor dagelijks beschermd tegen schadelijke afzettingen zodat de prestaties optimaal blijven.

Alle producten bekijken

Texaco smeermiddelen: Delo

Met de producten in de Delo-lijn richt Texaco zich op zware en industriële toepassingen. De naam staat voor Diesel Engine Lubricating Oil. De smeermiddelen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van dieselmotoren in zowel commerciële voertuigen als zware machines, vrachtwagens en industriële apparatuur. Binnen deze lijn vindt u verschillende soorten motoroliën, transmissieoliën, smeervetten en andere smeermiddelen. Al die producten zijn erop gericht om de prestaties, bescherming en levensduur van dieselmotoren te verbeteren.

Alle producten bekijken

Productkeuze, advies en contact

Bestel uw producten snel via onze webshop; wij zorgen ervoor dat u alles snel in huis heeft. Heeft u vragen over de producten van Texaco die we bij Smeermiddelenwinkel aanbieden? Twijfelt u over het juiste middel voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op, of maak gebruik van onze handige tool voor productadvies. Hier kunt u per merk bekijken welke olie het meest geschikt is voor uw voertuig.

Close Menu