Transmissie olie auto

Resultaat 1–12 van de 44 resultaten wordt getoond

Wij leveren transmissie-olie voor auto’s zowel aan particulieren als aan bedrijven. U kunt dan ook in kleine, maar zeker ook in grote hoeveelheden bij ons bestellen. Bestel eenvoudig en snel online. Heeft u advies nodig? Onze experts helpen u graag!

Volop keuze

Bij ons heeft u volop keuze, ons assortiment is zeer ruim. Denkt u aan merken als Castrol, Motul, Total, TX en UTB. Binnen deze merken zijn er verschillende viscositeitswaarden beschikbaar. U vindt dus altijd de transmissie-olie die u nodig heeft.

Functie van transmissie-olie

Transmissie-olie voor auto’s wordt vooral gebruikt in de versnellingsbak. Het zorgt ervoor dat de bewegende delen koel blijven, maar ook, en niet in de laatste plaats, zorgt het voor smering ter voorkoming van slijtage. Het is belangrijk om periodiek de olie te controleren en indien nodig te verversen of aan te vullen om problemen in de versnellingsbak te voorkomen. Gelukkig hoeft versnellingsbakolie lang niet zo vaak vervangen te worden als motorolie. Gedurende de levensduur van de auto is het vaak maar één keer nodig. Het is dan natuurlijk wel van belang om de juiste transmissie-olie te gebruiken.

Contact

Weet u niet goed welke transmissie-olie u nodig heeft voor uw auto, of heeft u andere vragen? Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.